Actueel

Deel deze pagina:

Bijeenkomsten toezicht kwaliteitseisen kinderopvang01 mei 2019

GGD GHOR Nederland organiseert extra bijeenkomsten over toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen voor de kinderopvang. Deze bijeenkomsten zijn wellicht interessant voor kinderopvangondernemers in uw gemeente.

In maart 2019 organiseerde GGD GHOR Nederland bijeenkomsten over toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen voor de kinderopvang. Ondernemers werden voor deze bijeenkomsten allemaal per brief uitgenodigd. Vanwege de grote belangstelling en beperkte plaatsen is besloten om drie extra bijeenkomsten te organiseren. De bijeenkomsten zullen begin juni plaatsvinden en hebben dezelfde inhoud als de bijeenkomsten in maart en april.

De bijeenkomsten gaan specifiek over het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen voor 2019 en 2023, zoals de BKR en de pedagogisch beleidsmedewerker. Daarnaast krijgen deelnemers informatie over het toepassen van het herstelaanbod, voorschoolse educatie en de ontwikkeling rond flexibele inspectieactiviteit. Meer informatie en aanmelden kan via de website Veranderingenindekinderopvang.nl. Op deze website vindt u ook meer relevante informatie over de plannen en wijzigingen in het beleid voor de kinderopvang.